نکات مهم خرید میکروسمنت + قیمت و برند
میکروسمنت نوعی کامپوزیت معدنی-پلیمری متشکل از سیمان، رزین های پایه آب، افزودنیها و رنگدانه های معدنی است که به یکی از بزرگترین ترندهای چند سال اخیر در حوزه دکوراسیون داخلی تبدیل شده است. این متریال نوین به دلیل دوام بالا، نگهداری آسان و قابلیت اجرا و تطبیق پذیری با بسیاری از متریال ها و همچنین کاربردهای وسیعی که در طراحی معماری دارد، انتخاب اول معماران زیادی است.
اما تنوع طرح و بافت، رنج قیمت وسیع و فروشندگان و برند های ساختمانی زیادی که به سرعت شروع به تولید و فروش آن کردند، خرید آن را با پرسش های گوناگونی مواجه میکند.
اگر شما هم دغدغه انتخاب مناسب ترین میکروسمنت از منظر قیمت و برند تولیدکننده برای پروژه خود را دارید در این مقاله، به بررسی نکات مهم در انتخاب میکروسمنت و خرید آن به صورت جامع میپردازیم. تا انتهای مقاله ما را دنبال کنید.
نکات مهم پیش از سفارش میکروسمنت
- پیش از سفارش میکروسمنت حتما ویژگی های محیط اعم از شرایط آب و هوایی و میزان بارش، رطوبت، دمای هوا، تابش خورشید و میزان رفت و آمد و تردد در فضا را بررسی کنید. نوع میکروسمنت متناسب با این شرایط تغییر خواهد کرد.
- وضعیت بستر عامل مهمی در نصب و اجرای میکروسمنت است. سطح زیر کار باید محکم و ثابت و عاری از گرد و غبار و چربی باشد.
- میکروسمنت پوشش مناسبی برای سطوحی که در اثر رطوبت تغییر شکل میدهند، نیست؛ بنابراین بهتر است بر روی سطوح چوب طبیعی استفاده نشود.
- رنگ میکروسمنت به صورت مات و سوپر مات، براق و نیمه براق قابل استفاده است که می توانید آن را به راحتی با نورپردازی محیط هماهنگ کنید. علاوه بر این در انتخاب رنگ میکروسمنت لازم است به هماهنگی رنگ با چهار عامل نورپردازی محیط، سبک معماری، ابعاد و کاربرد فضا توجه کنید.
- میکروسمنت ترکیب ضدآب ندارد، بنابراین برای سطوحی که در معرض جریان آب قرار دارند حتما باید همراه با لایه ضدآب اجرا شود.
- انواعی از میکروسمنت دارای بافت غیرلغزنده هستند که برای سطوح پرتردد بسیار مناسب میباشند.
- امکان اجرای دستی و تنوع بافت میکروسمنت باعث می شود که این پوشش فضایی منحصر به فرد ایجاد کند.
- میکروسمنت به صورت ملات اجرا میشود و پس از نصب هیچ نوع درز و شکافی به جای نمیگذارد، از این رو سطح کاملا یکپارچه ای دارد. لازم به ذکر است که اجرای میکروسمنت تنها توسط تکنسین صورت میپذیرد.
- مهارت و تخصص مجری طرح در کیفیت نهایی پوشش میکروسمنت بسیار تأثیرگذار است، چرا که نصب این متریال حساسیت ها و مراحل زیادی دارد و رعایت نکردن هرکدام از نکات اجرایی آن می تواند منجر به آسیب های جدی پوشش شود.
نکات انتخاب برند تولیدکننده میکروسمنت
- نمونه کار مجری های متفاوت را مقایسه کنید: هرچند که عکس نمونه کارها ممکن است دارای فیلتر باشند، اما می توانید دقت و ظرافت اجرای کار در لبه و گوشه ها، ترک خوردگی یا شکاف در زیر اتصالات و ظاهر پوشش را مشاهده کنید. مورد بعدی توجه به تعداد نمونه کار و تجربه مجری طرح است. کار دیگری که می توانید برای اطمینان از نحوه اجرای میکروسمنت انجام دهید، بررسی حضوری پروژه انجام شده توسط مجری است. برندهای معتبر معمولا چند پروژه در ساختمان های عمومی، مراکز خرید و کافه ها دارند.
- مواد و تجهیزات به کار برده شده توسط مجری را بررسی کنید: بهترین و متخصص ترین برندها از بالاترین کیفیت میکروسمنت استفاده میکنند، چرا که می دانند کیفیت پایین به معنای نارضایتی کارفرما و هزینه های مضاعف تعمیرات است. بنابراین حتما درباره نوع متریال و افزودنی های میکروسمنت سوال بپرسید و کیفیت تجهیزات اجرای پوشش را بررسی کنید.
- سوالات خود را از مجری بپرسید: این حق شماست که هر سوالی درباره انتخاب میکروسمنت دارید مطرح کنید و با این روش به نوعی مجری طرح را مورد آزمایش قرار دهید. سوالات کاربردی مانند “میزان سابقه برند و تخصص اجرایی مجری”، “روش اجرای کار و ضرورت استفاده از افزودنی ها و لایه مضاعف بر روی پوشش”، “نوع میکروسمنت و رنگ مناسب فضا” بهترین راهنمایی را به شما میدهند.
- قیمت ها را مقایسه کنید: هزینه اجرای میکروسمنت چند برند را با یکدیگر مقایسه کنید. در نظر داشته باشید که هزینه بالاتر لزوما به معنای کیفیت بهتر متریال و اجرا نیست، اما هزینه اعلام شده کمتر از متوسط بازار قطعا شک برانگیز خواهد بود.
- برای بررسی وقت بگذارید و از برندها و مجریان متعدد پیشنهاد بگیرید: برندهای معتبر به خوبی با زیر و بم ویژگی های متریال و نحوه اجرای آن آشنا هستند، در نتیجه می توانند مشاوره های قابل اطمینانی درباره نوع و رنگ میکروسمنت مناسب پروژه به شما بدهند. از این فرصت به خوبی استفاده کنید.
عوامل مؤثر بر هزینه نهایی اجرای میکروسمنت
- زیرسازی: اگر سطح بستر میکروسمنت ناصاف باشد یا نیاز به تعمیر داشته باشد، هزینه متریال و اجرا بالاتر میرود.
- متراژ کل: جدای از هزینه های ثابت میکروسمنت، به طور کلی با افزایش متراژ پوشش هزینه های اجرایی نیز افزایش مییابد؛ البته در مواردی به دلیل سختی کار در فضاهای کوچک و یا امکان اجرای همزمان پوشش در فضاهای بزرگ که مدت زمان نصب را کاهش میدهد، تعیین هزینه نهایی کاملا مطابق با متراژ پیش نمیرود.
- پیچیدگی اجرا: نصب میکروسمنت بر روی سطوحی که لبه های تیز و گوشه زیادی دارند مانند راه پله و کنار ستون، هزینه کلی را افزایش خواهد داد؛ چرا که اجرای پوشش بر این سطوح نیاز به نازک کاری و صرف دقت و زمان بیشتری دارد.
- کاربری فضا و مکان پروژه: در فضاهایی که نیاز به اجرای لایه ضدآب هست (مانند سرویس بهداشتی و حمام) یا متناسب با خواست طراح بافت و افزودنی های متفاوتی اجرا میشود، هزینه نصب میکروسمنت افزایش مییابد. همچنین موقعیت پروژه و زمان رفت و آمد تا محل اجرا هم بر هزینه نهایی تأثیرگذار خواهد بود.
- نوع و برند میکروسمنت: هرچه کیفیت مواد تشکیل دهنده میکروسمنت و رنگ و افزودنی ها بالاتر باشد، هزینه های اجرایی هم بیشتر میشود.
- پیچیدگی طرح و بافت انتخابی: طرح های برجسته و پیچیده نیاز به مهارت و زمان بیشتری برای اجرا دارند، در نتیجه هزینه تمام شده نصب ميكروسمنت هم بیشتر میشود.
معرفی چند برند و رنج قیمت میکروسمنت در بازار
نام برند | نمایندگی شهرها | قیمت (تومان) یک مترمربع متریال+اجرا |
هایکا | 700,000 1,300,000 | |
فیروزه فام پارس | 700,000 1,500,000 | |
نوا کالر | 950,000 1,300,000 | |
بتنیکا | مشاهده نمایندگیها | 1,000,000 1,800,000 |
*محدوده قیمت درج شده هزينه اجراي ميكروسمنت به عنوان پوشش کف و دیوار است.
**رنج قيمت هاي عنوان شده به ازاي اجراي ميكروسمنت در شهر داراي نمايندگي برند ميباشد. اجراي پوشش در شهرهایی که نمایندگی ندارند همراه با هزینه رفت و آمد و اسکان نیروی اجرایی است.